Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: David van Dam

IJssalon Luciano opent vestiging op Sint Maarten

20 juli 20232 minute read

De Wassenaarse ijssalon Luciano opent naar verwachting rond oktober dit jaar de deuren van het eerste filiaal op Sint Maarten. Dat meldt Unity.Nu. Het eerste finaal van de ijssalon opende in 1996 de deuren in Wassenaar. Inmiddels zijn er zeventien vestigingen en vanaf oktober winkel nummer achttien op het eiland. Luciano opende in 2016 een filiaal op Bonaire.

In een eerder gevoerd gesprek met Luc Blok met onze redactie kwam naar voren dat bij Meesterijsbereider Luciano, naast doorzettingsvermogen, alles in het teken van kwaliteit. Bij alle vestigingen dragen diverse werk- en onderhoudsplannen ertoe bij dat de kwaliteit en uitstraling ‘volgens het boekje’ in stand wordt gehouden. Met bedrijfsbezoeken en kwaliteitscontroles wordt de handhaving van de hoge kwaliteitsstandaard verder onderstreept. 

Vanwege de positieve exposure weet Luc Blok de ogen op zich gericht. “Per jaar ontvang ik ongeveer 80 aanvragen om de naam IJssalon Luciano’s te mogen voeren,” zegt Luc Blok daarover. Hij gaat er uiterst secuur mee om en bewaakt zorgvuldig de ‘span of control’.

Toen de redactie hem sprak, vroegen we hem naar het beste advies wat hij startende ondernemers kan geven. Luc Blok was duidelijk. “Ga voor kwaliteit. Ongeacht de sector waarin je actief bent maak je daarmee gegarandeerd het verschil.”  

Tags

IJssalon LucianoMeesterijsbereiderNieuwe vestigingSint MaartenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top