Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: YMCA Wassenaar

YMCA Zomerkamp 2023

YMCA Wassenaar
20 juli 20232 minute read

Vijfendertig enthousiaste kinderen en negen begeleiders hebben vorige week een geweldig tijd beleefd op het terrein van Scouting Nunspeet. Een schitterend gebouw in een hele mooie omgeving aan de noordrand van de Veluwe. Zelfs twee hevige regenbuien konden ze niet deren en mochten de pret niet drukken.

Hun thema was dit jaar ‘tijdmachine’ en elke dag mocht een groep kinderen via de tijdmachine naar een andere tijdsperiode verplaatst worden. Ze gingen gedurende de week naar de tijdsperiode van de Oermens, Jagers en Verzamelaars, Romeinen en Grieken, Ridders en Middeleeuwen, Edelen en Kunst en ten slotte de Toekomst. Vele activiteiten stonden op het programma. Van een heuse spooktocht, spelletjes op het kampterrein en op de heide tot een speurtocht.

Ook hebben ze uiteraard een kampvuur mogen beleven met veel gezelligheid. Hier werden ook Marshmallows opgewarmd boven het inmiddels smeulende kampvuur. Met gesmolten chocoladekoekjes maak je een heerlijke traktatie. Ook de kok heeft weer heerlijke gerechten gemaakt met elke dag weer verse ingrediënten. Het was echt smullen voor de kinderen. Natuurlijk werd er ook een bezoek gebracht aan het dorp Nunspeet en het gloednieuwe, schitterende zwembad. Dit zwembad heeft een bad zonder toevoeging van chloor met een uniek zuiveringssysteem.

De kinderen hebben vele avonturen beleefd en kunnen nog lang nagenieten. De verhalen zullen vast en zeker komen. Al het kampmateriaal is inmiddels schoongemaakt en gesorteerd om ook volgend jaar weer een heerlijk kamp mogelijk te maken.

Fotocredit: YMCA Wassenaar

Tags

NunspeetThema tijdmachineWassenaarYMCA WassenaarZomerkamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top