Ga naar hoofdinhoud

Gemeente Wassenaar zoekt nieuwe collega’s

22 juli 202345 second read
Onze organisatie heeft momenteel een aantal leuke en boeiende vacatures. Zo zoeken wij een bode. Als bode bent u klantgericht en helpt u met verschillende evenementen en huwelijken. U bent zowel op het gemeentekantoor als op Raadshuis De Paauw te vinden. Ook bent u facilitair ondersteunend bij raads- en commisievergaderingen.

Ook voor een project- en programmaondersteuner hebben we een mooie uitdaging. Als project en programmaondersteuner bent u een georganiseerde duizenpoot met oog voor detail. De helft van de week werk u binnen het programmateam Lokale Energiestrategie, dat zich richt op de energietransitie, waaronder de warmtetransitie en de Wassenaarse Klimaattafel. 

De andere helft van de week werkt u aan andere grote projecten, soms met bestuurlijke gevoeligheid, zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuw centrumplan dat projectmatig wordt aangepakt.En als u zelf iemand bent of weet; er ligt ook een belangrijke taak voor een nieuwe HR-adviseur. Reageer snel want de sluitingsdatum is in zicht.

Tags

GemeenteGemeentelijke organisatieVacaturesWassenaarWerken aan Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top