Skip to content

Gemeente Wassenaar zoekt nieuwe collega’s

22 juli 202345 second read
Onze organisatie heeft momenteel een aantal leuke en boeiende vacatures. Zo zoeken wij een bode. Als bode bent u klantgericht en helpt u met verschillende evenementen en huwelijken. U bent zowel op het gemeentekantoor als op Raadshuis De Paauw te vinden. Ook bent u facilitair ondersteunend bij raads- en commisievergaderingen.

Ook voor een project- en programmaondersteuner hebben we een mooie uitdaging. Als project en programmaondersteuner bent u een georganiseerde duizenpoot met oog voor detail. De helft van de week werk u binnen het programmateam Lokale Energiestrategie, dat zich richt op de energietransitie, waaronder de warmtetransitie en de Wassenaarse Klimaattafel. 

De andere helft van de week werkt u aan andere grote projecten, soms met bestuurlijke gevoeligheid, zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuw centrumplan dat projectmatig wordt aangepakt.En als u zelf iemand bent of weet; er ligt ook een belangrijke taak voor een nieuwe HR-adviseur. Reageer snel want de sluitingsdatum is in zicht.

Tags

GemeenteGemeentelijke organisatieVacaturesWassenaarWerken aan Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top