Skip to content
Fotocredit: Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar

Weet jij de leukste naam voor deze poes of kat?

Stichting Nationale Dierenzorg
26 juli 202342 second read

In aanloop voor de Galerie des Animaux die op dierendag zal openen op het terrein van Stichting Nationale Dierenzorg in Wassenaar, heeft metaalkunstenaar Patrick Visser deze poes of kat over laten komen van de Hermitage in Amsterdam. Tijdens de kunstexpositie Galerie des Animaux zullen diverse kunstenaars hun dier gerelateerde werk exposeren. Zowel op het terrein als in de boerderij zullen schilderijen, tekening, sieraden, sculpturen etc. te zien zijn.

Maar voor het zover is zijn we op zoek naar een naam voor deze poes of kat die zo prachtig staat te zijn op ons terrein! Stuur voor 15 augustus jouw naam voor deze poes of kat naar info@ndz.nl en wie weet wordt jouw naam gekozen! Patrick Visser, de maker van dit prachtige object zal zelf de naam kiezen uit de vele inzendingen en heeft voor de bedenker hiervan een leuke miniatuur in petto!

Tags

Galerie des AnimauxKatMetaalkunstenaarNaamgevingNaamwedstrijdPoesStichting Nationale DierenzorgWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top