Skip to content
Explosie Jagerslaan
Fotocredit: Politie Wassenaar

Explosie bij woning aan Jagerslaan

Politie Wassenaar
27 juli 20232 minute read

Bewoners van een woning aan de Jagerslaan werden in de nacht van dinsdag 25 juli op woensdag 26 juli rond 02.00 uur opgeschrikt door een harde knal en zagen brand in de voortuin. De verdachte(n) zijn mogelijk met een auto gevlucht. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Politieagenten hebben onmiddellijk een plaats delict gemaakt en ter plaatse onderzoek gedaan. Het incident heeft een behoorlijke impact en wij hopen dan ook op uw hulp. Onze recherche is druk bezig met het onderzoek en vragen om uw camerabeelden na te kijken.

Met name de woningen gelegen aan de zijde Storm van ’s-Gravenzandeweg, de Groot Haesbroekseweg zijn hierin belangrijk. Mogelijk heeft u informatie of heeft u beelden, welke van belang kunnen zijn.

Vermoedelijk zijn één of meerdere verdachten gevlucht in de richting van de Groot Haesebroekseweg.

HEEFT U INFO

De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u meer informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie. Ook beelden van de omgeving kunnen het onderzoek helpen. Denk bijvoorbeeld aan een bewakingscamera, dashcam of deurbelcamera uit de directe omgeving van de Jagerslaan in Wassenaar.

U kunt uw informatie delen door te bellen met de Opsporingstiplijn 0800-6070 of het algemene nummer 0900-8844 te bellen. Ook kunt u het onderstaande tipformulier invullen. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met M. 0800-7000.

Tags

ExplosieGetuigenoproepJagerslaanPolitie WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top