Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Wethouder Koetsier neemt prijs ‘Schoonste Strand’ in ontvangst

2 augustus 202332 second read

Het strand van Wassenaar is afgelopen donderdag 27 juli tijdens de jaarlijkse ‘Schoonste Strand van Nederland’ verkiezing op de eerste plek in Zuid-Holland geëindigd. De Strandverkiezing kijkt onder andere naar hoeveel zwerfafval er ligt langs de kust. Wassenaar behaalde de maximale score van 4 sterren die stranden kunnen krijgen.

“Ik ben zeer trots op deze prijs voor ons mooie familiestrand. Hierbij dan ook grote complimenten voor de collega’s van Onderhoud Openbare Ruime van de gemeente Wassenaar, die dagelijks met de aannemer het strand voor al onze gasten en inwoners schoonhouden”, zegt wethouder Ruimte, Duurzaamheid en Mobiliteit, Wim Koetsier, die de prijs voor Wassenaar in ontvangst nam.

Fotocredit: PR

Tags

GemeentePrijsuitreikingSchoonste strand van Zuid-HollandWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top