Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Hoge Nood Wassenaarse Slag

De Toilet Alliantie Wassenaar
3 augustus 202339 second read

Zoals reeds eerder op deze website gemeld, is de gemeente voornemens om een geheel automatisch (rolstoeltoegankelijk) toilet op de Wassenaarse Slag te plaatsen. Vanuit alle kanten is er hard aan gewerkt om dit toilet voor de zomer geplaatst te krijgen, zodat er na de zomer een evaluatie gemaakt kan worden.

Ondanks alle inspanningen is het helaas niet gelukt om voor de zomer tot plaatsing te komen, maar gelukkig heeft aandrang van diverse kanten er wel toe geleid, dat er nu een tijdelijke oplossing is middels een twee tal Dixi’s. Ook deze staan bij de rotonde van de Wassenaarse Slag en zijn voor rolstoelgebruikers toegankelijk.

Hulde aan iedereen, die dit heeft mogelijk gemaakt en we kijken uit naar de definitieve oplossing! Zodra de datum van plaatsing bekend is hoort u dit uiteraard.

Tags

Openbaar toiletToilet Alliantie WassenaarWassenaarWassenaarse Slag
Gerelateerde artikelen
Back To Top