Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe SMOW-activiteiten voor 40-plussers

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
3 augustus 20232 minute read

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning in Wassenaar (SMOW) neemt zich voor om met een nieuwe dienstverlening te starten. Dit nieuwe aanbod, willen we graag met inwoners vormgeven. Wat zijn jouw ideeën, wat denk jij dat aanspreekt, hoe kunnen we er invulling aangeven?

Voor nu richten we ons op de doelgroep 40plussers. In april dit jaar is er een brainstormsessie geweest. De uitkomst was dat er behoefte is naar een activiteitenaanbod. Onder de noemer samen meedoen en ontmoeten, afgekort smow-activiteiten 40plussers, gaan we hiermee aan de slag. Met het aanbod van verschillende activiteiten hopen we nieuwe ontmoetingen tussen leeftijdsgenoten te stimuleren. En een aanbod te creëren waardoor je gelijkgestemde mensen tegenkomt.

Dit activiteitenaanbod wil SMOW dus samen met jullie vormgeven. Daarom zoekt SMOW inwoners vanaf 40 jaar, die mee willen denken en mee willen helpen in de uitvoering. En een vrijwilliger die verslag van de activiteiten wil doen.

Dus ben jij een creatieve schrijver, zit jij boordevol ideeën en/of vind je het leuk om groepen te begeleiden, meld je dan nu aan bij Remke van Rooden, sociaal werker SMOW, r.vanrooden@smowassenaar.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 – 14.00 uur op 070-511.22.26. Mocht je meer informatie willen, dan kun je uiteraard ook nog even contact opnemen met Remke van Rooden.

Tags

40 plussersActiviteitenNieuw aanbodStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top