Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: SMOW

SMOW zoekt nieuwe gastvrouwen/heren

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
4 augustus 202339 second read

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning (SMOW) ondersteunt en werkt samen met de vrijwilligers van de drie ontmoetingscentra, te weten de Oosthof, de Peppel en de Plataan. Vanuit de bewoners worden er mooie activiteiten georganiseerd.  En daarnaast biedt SMOW verschillende cursussen/workshops aan. Om het groeiende aanbod vorm te kunnen blijven geven, zijn we op zoek naar nieuwe gastvrouwen/heren. Vrijwilligers die zorgdragen voor de koffie en thee, de presentielijst bijhouden, helpen met de stoelen en tafels op de juiste plaats te zetten en dergelijke.

Lijkt het jou leuk om in een van de drie ontmoetingscentra aan de slag te gaan? Ben je 1x per week beschikbaar? Neem dan vooral contact op met Remke van Rooden, sociaal werker SMOW. Op werkdagen tussen 10 en 14 uur te bereiken via 070-511.22.26 of per mail: r.vanrooden@smowassenaar.nl

Tags

De OosthofDe PeppelDe PlatanGastherenOntmoetingscentraOproepSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top