Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: politie Wassenaar

Rijvaardigheidstraining voor motoragenten

Politie Wassenaar
5 augustus 202335 second read

Met sirene en zwaailicht. Of juist niet, zodat niemand het opvalt. En sneller, makkelijker door het verkeer zwierend met de motor. Bij de politie is rijden met een auto of motor een belangrijke vaardigheid. Iedereen die bij de politie operationeel werkt, volgt daarvoor een rijopleiding bij de Politieacademie.

Zo zijn wij ook verplicht 1 keer in de driejaar een training te volgen voor ons dienstvoertuig en voor de motorrijders op de dienstmotor.

Woensdag had onze motorrijder zijn rijvaardigheidstraining! Dit gaat door verschillende delen van het land, om zodoende de rijvaardigheid zo optimaal mogelijk te blijven ontwikkelen. Hierbij worden samen met een rij-instructeur diverse rijvaardigheden verder getraind!

Afgelopen week was één van de bestemmingen: Rotterdam! Zo kom je nog eens ergens…

Tags

BijblijvenMotor agentenPolitie WassenaarRijvaardigheidstrainingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top