Skip to content
Fotocredit: PR

Wie heeft er zin om te gaan hardlopen?

Loopgroep de Wassenaarse Slag
6 augustus 202341 second read

Na de zomervakantie weer zin om te gaan bewegen? Lijkt het je leuk om in groepsverband te hardlopen? Sluit je aan bij de gezelligste loopgroep van Wassenaar! We trainen op dinsdagavond en donderdagavond en op zondagmorgen. Verzamelen doen we bij voetbalvereniging Blauw Zwart. Stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl voor meer informatie en meld je aan! Kijk op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep. De eerste maand loop je gratis mee.

Voor beginners is er een speciale cursus hardlopen. Op dinsdag 10 oktober 2023 gaan we opnieuw van start voor beginners. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en in de laatste week loop je 25 minuten non-stop. Aanmelden voor Start to Run gaat via hardlopen.nl

( https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/21205-start-to-run/ )

Heb je nog twijfels of specifieke vragen? Mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl

Tags

BeginnerscursusCursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagStart to RunWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top