Skip to content

Theatrale Opfrisser aan het eind van de zomer!

Theater Warenar
14 augustus 20232 minute read

Nu de rustige vakantiedeken nog even over Wassenaar en omstreken lijkt te liggen, en u nog achterover kunt leunen in een strand-, tuin-, of balkonstoel, leek het ons goed een Theatrale Opfrisser te sturen. Vanuit die stoel of misschien wel hangmat, kunt u ons Theaterprogramma eens rustig bekijken en leuke avonden of middagen inplannen voor de komende periode.

De kaartverkoop is al in juni van start gegaan en er zijn natuurlijk altijd hardlopers, zoals bijvoorbeeld vertrouwde bespelers als Francis van Broekhuizen (2 feb, bijna vol) – Veldhuis en Kemper (11 juni) – Sjaak Bral (16 nov), de Dutch Swing College Band (24 sep) en Carel Kraayenhof Quartet (25 feb).

Maar ook nieuwkomers Niek & Guy (18 okt) die dit jaar ook onderdeel zijn van de fenomenale Ashton Brothers, zijn al erg in trek! Op de voet gevolgd door Rayen Panday (30 nov) en Javier Guzman (8 nov).

Op onze website kunt u in het menu onder Programma alle voorstellingen, pubquizen en andere leuke evenementen vinden die komend seizoen langskomen in Wassenaar. En onder datzelfde menu zit een pagina naar trailers en filmpjes van veel van de verwachte artiesten, zodat u ook vast een idee van hen krijgt. Lekker makkelijk dus!

Zin in 4 Afternoon Jazz Tributes op de zondagmiddag? Bestel dan gelijk de hele serie. Want de ruimte daarvoor is beperkt, en vol is vol. Dat geldt trouwens ook voor de Pubquizen.

Wij kijken al uit naar de start van Theaterseizoen, met op vrijdagavond 8 september de WARE MIX Kick Off, waar u kunt proeven aan enkele voorstellingen die gaan komen. Zien we u daar? Die kaarten zijn gratis, maar u dient ze wel te bestellen. 

Plezier met het bekijken van het programma, en vergeet niet bij het bestellen van uw kaarten uw tegoed in te zetten!

Vanaf maandag 21 augustus is onze Theaterkassa in de Warenar ook weer geopend en te bereiken op maan-, en woensdagen van 10 – 14 uur. (tel 070 511 8382)

Fijne zomer nog en graag tot later in uw en ons Theater!

Tags

De WarenarKaartverkoopProgrammaTheater WarenarTheaterseizoenTheatrale opfrisserWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top