Skip to content
Archieffoto

Heerlijk sportief starten na een welverdiende zomervakantie?! Over en uit met de rust…iedereen rennen!

Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar
16 augustus 20234 minute read

Wat een feestje is de zomerperiode toch, of je nu in ons mooie dorp bent gebleven of er heerlijk op uit bent gegaan, wij van “De 15” hopen dat je genoten hebt van je rust en…..nu (net als wij!!!) uitziet naar hét sportieve evenement van het najaar: “De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar!”!!  Op zondag 8 oktober aanstaande start dit, volgens vele lopers, mooiste hardloopfeest van Nederland.

Zoals je van ons gewend bent kun je je inschrijven voor 7 ½ of 15 kilometer hardlopen door de prachtige lanen en bossen van Wassenaar en ook dit jaar kun je weer kiezen voor de wandelvariant….want zeg nou zelf, dit feestje wil je niet missen! Zoals de afgelopen jaren wel bleek, is het sportieve element namelijk maar één onderdeel van dit Zuid Hollandse feestje. Hardlopers, wandelaars en vrijwilligers komen na de loop bij elkaar op Blauw-Zwart. De afterparty is een gezellig sociaal event waar je bij moet zijn om je te realiseren wat je anders gemist zou hebben. 

Gezond en bewust opbouwen met Aerofit

De een loopt al jaaaaren, de ander vindt dit een geweldig toffe uitdaging om eindelijk eens boven die 10 uit te komen….het maakt niet uit wat voor loper je  bent, “De 15” loop je omdat het gewoon een geweldig parcours is, met alleen maar leuke mensen aan je zij en aan de kant, opzwepende muziek en natuurlijk geweldige routebegeleiding! En de datum is, zoals je ziet, heel slim gekozen…het luie vakantiezweet kun je langzaam wegwerken en dit jaar hebben we twee nieuwe en bijzondere aanbiedingen voor je. Allereerst heeft onze trouwe sponsor Aerofit ons het volgende laten weten: Wanneer je je aanmeldt voor de 15 van Wassenaar kun je vijf looptrainingen volgen op woensdagavond van 19.30-20.30, voor slechts € 15,00. Data: 6, 13, 20, 27 september en 4 oktober. Verzamelpunt bij entree Aerofit. Wil je hier aan meedoen, bel 070-5119645 of stuur een email naar info@aerofit.nl. Dat is dus al één goede reden om je (alsnog) in te schrijven!

En hier komt dan reden nummer twee: ook al gaat ‘De 15” niet per se om een tijd, er zijn natuurlijk altijd lopers die wel houden van een beetje competitie. Om die reden hebben we er dit jaar voor gekozen om hazen, oftewel pacers voor een aantal tijden te vragen (variërend van 1.30 uur tot 1.15 uur).  Zij gaan alles in het werk brengen om jou, op de tijd die jij voor ogen hebt, te laten finishen! Dat wordt heerlijk lopen, je haas bepaalt het tempo, instrueert (bij waterstops bijvoorbeeld) en enthousiasmeert je de hele route door. Jij hoeft geen moment op je klokje te kijken of je zorgen te maken of je in het juiste tempo loopt en als je het even niet meer ziet zitten peppen de pacers je op en slepen je erdoor heen!

Je loopt voor jezelf…en voor een goed doel!

Natuurlijk hebben we bij “De 15” ook dit jaar weer twee mooie, goede doelen uitgezocht om te steunen. Als deelnemer bepaal jij waar jouw bijdrage naartoe gaat, ofwel naar het mooie, lokale goede doel van dit jaar: de Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar. Ofwel naar een ander mooi, maar dan nationaal doel: de Kinderen van de Voedselbank. Waar leg jij je steentje straks bij neer?!

Vrijwilligers gezocht!

Ook dit jaar is het weer mogelijk om als vrijwilliger mee te mogen genieten van alle gezelligheid en tegelijkertijd een bijdrage te leveren waar we dankbaar voor zijn. De fraaie “De 15” regenjacks zijn voor sommigen inmiddels een collectors item en ook dit jaar ontvang je deze (in een nieuwe kleur!), naast de lekker gevulde goodiebag, als uiting van dank.Tijdens de afterparty komen de vrijwilligers de deelnemers weer tegen, altijd een gezellige Wassenaarse boel”

Alle redenen dus weer om je in te schrijven op: www.de15vanwassenaar.nl. Hier vind je tevens alle informatie over 8 oktober (en beeld en geluid van de eerdere edities). We zien uit naar je deelname als loper, wandelaar of vrijwilliger!!!

Meld je aan als vrijwilliger! Fotocredit: PR

Tags

15 van WassenaarDe Bayer Vastgoed 15 van WassenaarGezond sportenHardlopenVrijwilligers gezochtWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top