Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Unieke Kunstmarkt in het centrum combineert volgende week live muziek, kinderactiviteiten en culinaire ervaringen!

Centrummanagement/Winkels in Wassenaar
16 augustus 20232 minute read

Op zaterdag 26 augustus van 12h-17h, verandert Wassenaar in “Montmartre” en wordt ons dorp het toneel van een bijzondere kunstmarkt die kunst, muziek, en familieplezier samenbrengt. Kunststraat Wassenaar, gehouden op de Langstraat (vanaf de bibliotheek tot het Plein) belooft een dag vol culturele en creatieve verrassingen voor alle leeftijden.

De kern van deze kunstmarkt ligt in de harmonieuze samensmelting van kunst die ter plekke wordt gemaakt en muziek. Bezoekers kunnen genieten van live muzikale optredens, variërend van een Swing Quartet tot accordeonist met Franse Chansons, die de sfeer zullen verlevendigen en de kunstwerken omlijsten. Een brede selectie (Wassenaarse)kunstenaars zal hun talenten tentoonstellen en hun kunsten ter plekke uitvoeren.

De jongste bezoekers worden niet vergeten, met ‘bubbles without borders’! Bellenblazer Lilith deelt graag de bellenpracht met kinderen jong en oud. En het liefste met kinderen die even zijn vergeten dat magie bestaat. Lilith is er namelijk van overtuigd dat het belangrijk is om te geloven in magie. En enorme bellen bewijzen dat.

Een ander hoogtepunt van de Kunststraat is, de aanwezigheid van Madame Silhouette. Zij is een frivole, ondeugende “Franse” dame van stand uit de 18e eeuw. Madame Silhouette is geen saaie huismus die thuis in haar kasteel zit, maar gaat allerlei feestelijke gelegenheden af om zichzelf en de gasten te vermaken. Zij knipt prachtig gelijkende silhouetten, maar tegelijkertijd vermaakt zij ze ook met haar bijzondere verhalen over de 18e eeuw waarin zij leeft.

Ook aan de fijnproevers is gedacht met een authentieke crêperie, waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke lekkernijen terwijl ze genieten van de kunst en muziek om hen heen. De geur van vers bereide crêpes zal de zintuigen prikkelen en bijdragen aan de unieke sfeer van de dag.

Of je nu een kunstliefhebber bent, een muziekfanaat, een ouder die op zoek is naar familieplezier, of gewoon iemand die wil genieten van een (smakelijke) traktatie in het centrum, de Kunststraat op 27 augustus belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Kom en ontdek de magie van kunst en muziek in een betoverende omgeving.

Evenementdetails:

Datum: Zaterdag, 26 augustus,
Tijd: 12-17h
Locatie: Langstraat

Voor meer informatie en updates over het evenement, kunt u terecht op www.winkelsinwassenaar.nl

Tags

CentrummmanagementCulinaire ervaringenKinderactiviteitenKunstmarktLive muziekMontmartreWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top