Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Regio15/Herman van der Woude

Aan alle inwoners van Wassenaar! 

Sorcia Madge
18 augustus 202344 second read

Het gezin dat getroffen is door een vreselijke woningbrand als gevolg van een ontplofte fietsbatterij een aantal weken geleden ken ik niet persoonlijk. Het bericht over een doneeraktie heb ik inmiddels al een paar keer online voorbij zien komen en heb wassenaarders.nl gevraagd of hier opnieuw aandacht aan kan worden besteed.

Deze doneeraktie heeft op dit moment 2200 euro opgeleverd. Het streefbedrag is echter 5000 euro. Wat zou het mooi zijn als dit gezin het streefbedrag haalt. Elke bijdrage groot of klein kan het verschil gaan maken. Er is vast nog wel iemand in Wassenaar die iets kan missen? Dan kunnen we misschien de volgende keer een mooi bericht plaatsen dat de inwoners van dit mooie dorp ervoor hebben gezorgd dat dit gezin hun leven weer op de rit krijgt. Dat moet ons samen gaan lukken, toch?

Sorcia Madge

PS 1 En ja…ik heb ook gedoneerd

PS 2 Bedankt redactie!

Tags

DoneeractieIngezondenOproepWassenaarWoningbrand
Gerelateerde artikelen
Back To Top