Ga naar hoofdinhoud

Start cursusseizoen SMOW

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
18 augustus 202346 second read

Over een kleine maand start het cursusseizoen weer op. Neem je ook deel aan een workshop?

Wat dacht je van de workshop gezond koken of de workshop met pensioen voor 60plussers. Je kunt ook meedoen met “bewegen op muziek” met Sandra, of deelnemen aan de cursus geef je kleding een nieuwe boost. Het gehele activiteitenaanbod wordt aangeboden in één van de drie ontmoetingscentra: de Peppel, Plataan of de Oosthof. Binnenkort wordt een programmaboekje verspreid  op verschillende plekken in het dorp, zoals de Bibliotheek, het Van Heeckerenhuis en het gemeentekantoor. Dit kan je ook online vinden op www.smowassenaar.nl.

De activiteiten van SMOW zijn een aanvulling op wat de vrijwilligers van SBSW (Stichting Beheer Servicecentra Wassenaar) al organiseren. Mis je een bepaalde activiteit of wil je zelf iets organiseren neem dan contact op met Remke van Rooden, sociaal werker SMOW, per e-mail r.vanrooden@smowassenaar.nl of op werkdagen tussen 10.00 -14.00 uur op 070-5112226.

Tags

CursusseizoenSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top