Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: WZK Tri-Team

WZK Tri-Team gaat puzzelend van start!

WZK Tri-Team
21 augustus 20232 minute read

Dinsdag 15 augustus gingen de trainingen weer van start voor alle loopgroepen van het WZK Tri-Team.

Na een heerlijke vakantieperiode, waar mooie herinneringen zijn gemaakt, was het voor veel leden weer tijd om de uitrustmodus te verlaten en in de actieve modus te komen. Om dit proces enigszins wat makkelijker te laten verlopen was er door de enthousiaste trainersgroep van de club een puzzeltocht door Wassenaar bedacht.

De lopers kregen een formulier mee en in kleine groepjes werden ze door het dorp geleid, langs locaties waar dan als bewijs een selfie genomen moest worden. Bij 3 locaties stonden trainers klaar om de lopers op te vangen en daar konden, door extra opdrachten uit te voeren waarbij inventiviteit en creativiteit een grote rol speelden, ook extra punten verdiend worden. Want ondanks dat bij het Tri-Team de gezelligheid voorop staat, zijn we van een wedstrijdelement ook niet vies.

Met veel plezier kwamen rond de klok van 20:00 uur de lopers weer terug bij de clubruimte in Zwembad het Sterrenbad, waar onder het genot van een drankje het nieuwe loopjaar werd geopend en waar bleek dat Esther en Myriam de puzzeltocht als snelsten hadden volbracht. Ze ontvingen een heerlijke doos celebrations chocolade, met daarin genoeg brandstof voor heel wat trainingen!

Het was een prachtige start van wat een mooi loopseizoen gaat worden met o.a. weer de Zwemloop op zondag 3 september en natuurlijk het Z&Z circuit.

Denkt u nou bij uzelf ‘ik zou het ook wel erg leuk vinden om met uitsluitend leuke en gezellige mensen te genieten van het hardlopen’, komt u dan eens vrijblijvend meetrainen bij ons. Op dinsdag en donderdag vertrekken we om 19:00 uur vanaf de clubruimte bij het Sterrenbad. Kijkt u op onze website www.tri-team.nl voor meer informatie en om u aan te melden voor een proeftraining.

U bent van harte welkom!

Fotocredit: PR

Tags

HardlopenLoopseizoenSeizoensopeningWassenaarWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top