Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Duurzaam Doen: Fête de la Nature

De Groene Meent
23 augustus 20232 minute read

Fête de la Nature betekent letterlijk “Vier de Natuur” en is het grootste grassroots natuurfestival van Nederland. De tiende editie van Fête de la Nature vind dit jaar plaats op 1, 2 en 3 september.

Fête de la Nature is een gratis en open festival. Dat betekent dat iedereen met een leuk idee een evenement in het groen kan organiseren. Op deze manier zorgt Fête de la Nature voor meer draagvlak voor natuur en voor ontmoetingen tussen mensen. De natuur inspireert, verwondert en maakt je blij.

IVN Natuureducatie ondersteunt Fête de la Nature op het gebied van communicatie en organisatie. Via de website https://fetedelanature.nl kun je activiteiten bekijken die bij jou in de buurt worden georganiseerd.  Als je zelf een leuk idee hebt om de natuur te vieren kan je op deze website ook jouw activiteit aanmelden.

Kijk voor meer informatie op https://fetedelanature.nl

Dit jaar organiseert De Groene Meent in samenwerking met IVN Leiden op zondag 3 september van 13:00 – 17:00 een inspirerend en muzikaal natuurfeestje in Lentevreugd. Kom voor een educatieve of mindfulness wandeling of doe mee met een yogales midden in de natuur. Het natuurfeestje wordt afgesloten met een drankje en hapje en live muziek. Iedereen kan meedoen en is van harte welkom!

Ga voor meer informatie en aanmelden voor zondag 3 september op de website van Fête de la Nature : https://fetedelanature.nl/activiteit/vier-de-natuur-inb-lentevreugd/

De Groene Meent

Tags

De Groene MeentDuurzaam DoenFête de la natureIVN LeidenLentevreugdNatuurfestivalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top