Ga naar hoofdinhoud

Grasveld bij raadhuis De Paauw beschadigd

25 augustus 202335 second read

In de afgelopen weken is het grasveld voor raadhuis de Paauw opnieuw beschadigd. Na eerdere herstelwerkzaamheden is opnieuw sprake van kuilen die door (loslopende) honden zijn gegraven. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren bij recreatief gebruik van het grasveld en voor wandelaars.

De gemeente Wassenaar laat in een reactie weten dat de grotere gaten in het grasveld bij de Paauw enkele malen per jaar worden gedicht. Dat is recent ook uitgevoerd. De gemeente geeft aan dat het resultaat van de herstelwerkzaamheden vaak van korte duur is door graafwerk van honden, konijnen, mollen, etc. De gemeente voegt eraan toe dat het voor de afdeling Toezicht bijna onmogelijk is om toezicht uit te oefenen op honden, dus dat gebeurt niet.

Tags

BeschadigingenGrasveldHondenKuilenRaadhuis De PaauwWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top