Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Coos Hübscher

Nuttige oefenpartij tussen Blauw Zwart en ASC 2-3

Coos Hùbscher
25 augustus 20232 minute read

Trainer/coach Alan Campfens kan terugkijken op een nuttige oefenpartij tussen de Blauwen en ASC.  De ambitieuze trainer zette vorig seizoen in korte tijd een volwaardige 3e klasser neer. Door de spelers gedisciplineerd op de juiste veldpositie te laten spelen zette hij “dorp Wassenaar” met zijn selectie na jaren weer voetballend op de kaart.  De sprong naar de 2e klasse wed op een haar na gemist.  Aan het einde van het seizoen zag hij twee kanjers uit zijn selectie vertrekken.  

Dunke Lagerberg, een Blauw Zwarter in hart en nieren, gaat zijn kunsten bij Valken’68 beproeven en de tweede speler die het nest verlaat is de parel van Wassenaar, linkervleugelspits, Illias Assabban, die zijn talent gaat tonen bij RCL in Leiderdorp. Nieuw in de selectie van trainer Alan Campfens zijn doelman Kas Vaneman, was 2e doelman bij Valken ’68, Timo van Aken, middenvelder van Voorschoten ’97 zondag,  linkervleugelspits Abed Oussama, Voorschoten ’97 zaterdag, Feike Voorbij, aanvallende middenvelder/spits afkomstig van RCL. Twee oud-spelers die terugkeren, verdediger/middenvelder Tom van der Marel, was een jaar gestopt en Martin Jasperse, verdediger die een jaar zijn geluk heeft beproefd bij Meerburg.

De formatie die op het veld stond gaf tijdens de wedstrijd duidelijk aan dat het systeem van vorig seizoen gehandhaafd zal blijven. Doelman Kas Vaneman zal de concurrentie aan moeten gaan met Danny Zwaan. Nieuweling Timo van Aken maakte op het middenveld een goede indruk en de nieuwe linkervleugelspits Abed Oussama heeft een prima inzicht, goede balvaardigheid en veel snelheid. Hij zal de parel van Wassenaar, Assabban wellicht doen vergeten en het lijkt niet onmogelijk dat hij de nieuwe parel van de Schulpwei gaat worden.

Gescoord werd door Bram Smit (1-1) in de 17e minuut, die na een fraaie solo vanaf rechts vernietigend uithaalde met links. Abed Oussama scoorde na een fraaie actie op links in de 48e minuut de 2-1. In de 62e en 80e minuut scoorde ASC, de 2-2 en 2-3. Bij alle tegen doelpunten gingen de Blauwen verdedigend niet vrij uit. Aanvallend werd in de 2e helft een aantal opgelegde kansen knullig voor open doel om zeep geholpen. Opmerkelijk was de terugkomst, na lang geblesseerd te zijn geweest eind vorig seizoen – enkelbanden – van Kaj Kronenburg.

Tags

Blauw ZwartVoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top