Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: SMOW

SMOW: Bezoek aan het Mauritshuis

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
25 augustus 202325 second read

Op donderdag 14 september bezoeken wij het Mauritshuis in Den Haag tijdens de rondleiding Onvergetelijk Mauritshuis. Een gezellige, inspirerende middag voor mensen met dementie en hun dierbaren. Iedereen wordt hartelijk ontvangen in de Brasserie voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Daarna krijgen we een rondleiding in kleine groepen door het museum. Het bezoek zal onder leiding zijn van een speciaal daarvoor opgeleide rondleider waarbij we samen naar schilderijen kijken.

Aanmelden kan door te bellen of mailen naar SMOW: 070-511 2226 of info@smowasssenaar.nl

Tags

BezoekMauritshuisMensen met dementieSMOWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top