Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Lily Armstrong

Bomvol Burchtplein geniet van muziek

Henk van Lierop
28 augustus 202330 second read

Wassenaarders die zondag de voorkeur gaven aan de muziek op het Burchtplein boven het gebrul van de Formule 1 werden niet teleurgesteld in hun keuze. Zo wisselvallig als het weer, zo gevarieerd was het aanbod op de planken van de muziekkiosk van Plein Musique.

Het ingetogen getokkel op de snaren door het zigeunertrio van Jimmy Rosenberg werd opgevolgd door het uitbundige Italiaanse gezang van Alexander Roussard en zijn band. Het massaal opgekomen publiek genoot tot de laatste seconde.

Ook voor komende zondag staat weer uiteenlopende muziek op het programma. Dan is het de beurt  aan de Florence Swingt Band en shantykoor ’t Bollenhart.

Tags

BurchtpleinMuziekPlein MusiqueWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top