Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Ontbijt bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

Loopgroep De Wassenaarse Slag
28 augustus 202349 second read

Nu de zomervakantie weer voorbij, beginnen ook de lopers van loopgroep de Wassenaarse Slag met hun hardlooptrainingen. Voor sommige vooral om lekker in beweging te blijven, voor anderen om een mooie prestatie neer te zetten bij de hardloopwedstrijden die binnenkort op het programma staan.

Ook zin om te gaan bewegen? Lijkt het je leuk om in groepsverband te hardlopen? Sluit je aan bij de gezelligste loopgroep van Wassenaar! We trainen op dinsdagavond en donderdagavond en op zondagmorgen. Verzamelen doen we bij voetbalvereniging Blauw Zwart. Stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl voor meer informatie en meld je aan! Kijk op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep. De eerste maand loop je gratis mee.

Voor beginners is er een speciale cursus hardlopen. Op dinsdag 10 oktober 2023 gaan we opnieuw van start voor beginners. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en in de laatste week loop je 25 minuten non-stop. Aanmelden voor Start to Run gaat via hardlopen.nl ( https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/21205-start-to-run/ )

Tags

BegrinnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagLooptrainingenOntbijtWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top