Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Uitgeverij Boekscout

Prinsesje allerliefste – Het nieuwe boek van Annemieke Schokker Fischer en Sasja Pieterson uit Wassenaar

Uitgeverij Boekscout
29 augustus 20232 minute read

Een koninkrijk vol liefde, wie wil dat nou niet? Prinsesje Allerliefste heeft zo’n koninkrijk, waarin zij vele anderen helpt. Annemieke en Sasja beschrijven deze wereld in ‘Prinsesje Allerliefste – Haar liefdevolle koninkrijk’. Door een combinatie van een vast rijmschema en kleurrijke illustraties gemaakt met goulash, vormen zij een vrolijke wereld voor elk kind. Dit kleurrijke prentenboek is op vrijdag 25 augustus jl. uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Prinsesje Allerliefste heeft een liefdevol koninkrijk waarin ze vele anderen helpt. In deze vrolijke wereld zou elk kind willen leven!

Over de auteurs

Annemieke Schokker Fischer (1979) houdt van schrijven en verschillende talen leren. Ze heeft een MA in International Relations van Webster University, is getrouwd met Hubert en heeft twee jonge dochters.

Sasja Pieterson (2000) is professioneel fantaseerder. Ze houdt ontzettend van het maken van verhalend werk. Ook wanneer ze probeert te relaxen, zit ze constant met haar hoofd in de wolken, nadenkend over een wereld die niet bestaat. Of die werelden nou games of boekjes worden, ze worden lekker expressief. Ze is momenteel bezig met afstuderen bij de HKU.

Boekgegevens

Titel:   Prinsesje Allerliefste – Haar liefdevolle koninkrijk

Auteurs:          Annemieke Schokker Fischer en Sasja Pieterson

Verschijningsdatum: 25-08-2023     Aantal pagina’s:          30

ISBN:   9789464891911         Geïllustreerd: ja

Verkoopprijs: € 16,50            Uitvoering:     Paperback* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Tags

BoekKinderenPrentenboekPrinsesje Allerliefste
Gerelateerde artikelen
Back To Top