Skip to content

Vele voordelen & leuke events met de Vrijwilligerspas!

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
30 augustus 20232 minute read

Doe jij vrijwilligerswerk en maak jij al gebruik van je vrijwilligerspas? Met de vrijwilligerspas krijg je bij veel ondernemers in Wassenaar een leuke korting! Naast deze korting organiseert de Vrijwilligerscentrale Wassenaar ook leuke events  en cursussen waar je met de vrijwilligerspas gratis naar toe kan. Vaak kan je je ook al eerder inschrijven bij evenementen als je die pas hebt!

Zo ook bij het VrijwilligersFestival op 1 oktober! Hét festival voor vrijwilligers! Er is een optreden van De Verbinders (bekend van TV), diverse leuke Funworkshop en een fantastisch feest! Alle vrijwilligers in Wassenaar hebben de mogelijkheid zich gratis in te schrijven voor 1 van de 3 onderdelen vanaf 4 september. Zorg dat je er snel bij bent want vol = vol.

Heb jij een vrijwilligerspas? Dan kan jij je nu al inschrijven!

Nog geen pas, maar wil je deze nu graag ontvangen? Dan moet je nog even wachten. In het nieuwe jaar worden weer nieuwe passen uitgegeven. Wel kan je nu alvast aangeven bij de organisatie waar je vrijwilligerswerk doet dat je de vrijwilligerspas wilt aanvragen. Zo ben jij ook volgend jaar in het bezit van die felbegeerde pas!

Wil jij je inzetten als vrijwilliger maar nergens aan ‘vast’ zitten? Of wil jij liever een enkele keer meehelpen? Neem dan vrijblijvend een kijkje op WassenaarDoet.nl.

Toch liever regulier vrijwilligerswerk? Dan ben je ook van harte welkom op maandag- en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Onze consulenten zitten klaar voor al je vragen en opmerkingen.

Vrijwilligerscentrale Wassenaar| www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

VCWVoordeelVrijwillgersVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerspasVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top