Skip to content

Fête de la Nature – Vier de natuur in Lentevreugd Wassenaar op zondag 3 september

De Groene Meent
31 augustus 20232 minute read

In Lentevreugd kun je op zondag 3 september wandelen, yoga beoefenen en muziek luisteren. Om 13.00 uur en om 14.00 uur start er een educatieve wandeling. Een natuurgids van IVN vertelt over de geschiedenis van het voormalig bollengebied en staat stil bij de dieren en planten die er voorkomen. De wandeling duurt ongeveer 60 minuten. Daarnaast kun je kiezen voor een mindfulness wandeling (13.00 – 13.45 uur) of een yogales midden in de natuur (14.00 – 15.00 uur). Tijdens de mindfulness wandeling ervaar je de natuur nog intensiever door de zintuigen te gebruiken. Onder begeleiding van gecertificeerd mindfulnesstrainer Lotte Bok wordt er in een rustig tempo gewandeld en af en toe stil gestaan. Dat we deel zijn van de natuur kun je ook ervaren tijdens de yogales van Hannelore Middel. Het is een laagdrempelige en eenvoudige les, en geschikt voor beginners en gevorderden. Neem wel zelf een matje of stevig kleedje mee.

Tussen 15.00 en 17.00 uur trakteert Ekoplaza op een drankje en hapje, en kun je genieten van live muziek: van klassiek tot pop en van country tot jazz. Kom en beleef het mee! De wandelingen en yoga zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden. Het natuurfeestje in Lentevreugd wordt georganiseerd door IVN Leiden in samenwerking met Fête de la Nature, Groene Meent Wassenaar en met ondersteuning van Staatsbosbeheer.

Ga voor meer informatie en aanmelden voor zondag 3 september naar de website van Fête de la Nature : https://fetedelanature.nl/activiteit/vier-de-natuur-inb-lentevreugd/

Zondag 3 september 2023 13:00 – 17:00

De Groene Meent

Tags

De Groene MeentFete de la NatureVier de natuurWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top