Skip to content
Fotocredit: SMOW

Voorlichtingsbijeenkomst Ouder met Power

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
31 augustus 202346 second read

Op vrijdag 15 september, tussen 12.00 en 14.00 uur, wordt er in ontmoetingscentrum de Plataan een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd. Onder het genot van een gratis gezond broodje zal een fysiotherapeut informatie geven over Ouder met Power. Een nieuw programma van Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) in samenwerking met 4 lokale fysiotherapeuten. Ouder met Power richt zich op inwoners vanaf 55 jaar. Wie meer informatie wil over gezond en vitaal ouder worden nodigen we van harte uit bij deze bijeenkomst.

Of kom op vrijdag 22 september een fit-test doen met een fysiotherapeut, óók in de Plataan. Aan de hand van de fit-test en een vragenlijst geven we je, indien gewenst, een advies over hoe je je leefstijl kunt verbeteren en over de mogelijkheden voor beweegactiviteiten in Wassenaar.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Remke van Rooden, sociaal werker SMOW r.vanrooden@smowassenaar.nl of op werkdagen tussen 10.00 -14.00 uur op 070-511.22.26      Aanmelden kan tot en met vrijdag 8 september.

Tags

Ouder met PowerSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVoorlichtingsbijeenkomstWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top