Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Fit in Wassenaar

Wassenaar komt in beweging tijdens de Nationale Sportweek!

Kirsten Keij
4 september 202327 second read

Na de ‘zomerstop’ is het tijd om weer lekker in beweging te komen. Daarom doet Wassenaar mee met de Nationale Sportweek en maken we van september zelfs een heuse Sportmaand! Dat sport je fitter maakt weten we allemaal. Maar het geeft je ook meer zelfvertrouwen en creëert nieuwe vriendschappen. Op de club, maar ook ernaast. Ontdek het sportaanbod bij jou in de buurt op www.fitinwassenaar.nl en kijk voor extra activiteiten op de flyer hieronder en in de agenda van Fit in Wassenaar: 

Sport geeft je een boost!  

Tags

Fit in WassenaarKom in bewegingNationale SportweekSport en preventieakkoordSportaanbodWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top