Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: PR

Wees welkom op de Klimaattafelavond op 12 september

4 september 20232 minute read

Op dinsdagavond 12 september (van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur) is de derde Klimaattafel van 2023 in theater de Warenar. Er is een gevarieerd programma. Ook is er ruimte om elkaar te ontmoeten. Komt u kijken?

Wat is de Klimaattafel?

Op de Klimaattafel komen inwoners, ondernemers en gemeente samen om te werken aan een duurzaam Wassenaar. Het is een gratis bijeenkomst en iedereen is welkom. Kom dus vooral een kijkje nemen als u benieuwd bent naar inspirerende groene en duurzame initiatieven in Wassenaar. U kunt ook online via YouTube deelnemen via deze link: https://youtube.com/live/I7chA4tBQ6U

Komt u naar de Warenar? Meld u zich dan wel van tevoren aan via mailadres klimaattafel@wassenaar.nl

Waar gaat deze Klimaattafel over?

De avond is grotendeels gevuld met een presentatie van een dorpsgenoot en een van de gemeente zelf. Een inwoner gaat ons meenemen in de verduurzaming van zijn huis, dat in het Van Polanenpark staat. In het voorjaar heeft de gemeenteraad de zogeheten Lokale Energie Strategie 2023-2026 vastgesteld. Daarin staat wat de gemeente de komende jaren doet op het gebied van energie. Op de Klimaattafel vragen we ook kort aandacht voor de Klimaattafel zelf, de wedstrijd NK tegelwippen en de buurtteams. Na afloop is er tijd voor een netwerkmoment met een drankje.

Wij hopen u 12 september te zien!

Tags

GemeenteKlimaattafelKlimaattafelavondLokale Energie StrategieVerduurzamingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top