Skip to content

Geldzaken SMOW helpt nu ook zzp’ers via ondernemersklankbord

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
7 september 20232 minute read

Het komt in deze tijd -door inflatie en gestegen energiekosten – regelmatig voor dat ondernemers met betalingsachterstandenkampen.  Bijvoorbeeld nu de belastingdienst achterstallige betalingen uit de coronatijd int. Soms is dan wat coaching handig, want hoe vul je de inkomsten aan zodat je bedrijf uit de rode cijfers blijft?

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) kan vanaf nu zzp’ers koppelen aan een ervaren oud ondernemer van het ondernemersklankbord (OKB). Het OKB helpt ondernemers graag vooruit met het ondernemen. Ondernemers  houden vaak veel ballen in de lucht, en hoe hou je dan focus op het realiseren van de doelstellingen die de ondernemer voor zijn bedrijf heeft opgesteld.  En hoe ga je om met grote ondernemersvragen en beslissingen? De adviseurs van Ondernemersklankbord hebben hun sporen als ondernemer of specialist in het bedrijfsleven verdiend en fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner.

De adviseurs helpen je en begeleiden je met het maken van een ondernemersplan, begeleiden je met de marketing, productontwikkeling, en zij helpen dus ook met bankzaken. Ze zullen niet op de stoel van de ondernemer gaan zitten want de ondernemer is en blijft degene die beslist.

Wat het Ondernemersklankbord kenmerkt:

  • Maatwerk: speciaal advies voor jou
  • Effectief: traject van 6 maanden
  • Dichtbij: adviseur in jouw regio
  • Verwant: van ondernemers voor ondernemers
  • Deskundig: expertise en praktijkervaring

Heb je vragen of wil je meer weten?

Vraag dan advies bij de sociaal werkers geldzaken van SMOW. Neem vrijblijvend contact met ons op. SMOW geldzaken is onderdeel van het Sociaal Team Wassenaar.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar

van Heeckerenstraat 2

2242 GX Wassenaar

070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)

info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Tags

GeldzakenOndernemersklankbordSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top