Skip to content
Fotocredit: PR

Open dag bij Scouting De Paauw Wassenaar

Scouting De Paauw Wassenaar
7 september 20232 minute read

Zaterdag 2 september heeft de jaarlijkse open dag bij Scouting De Paauw Wassenaar plaatsgevonden. We kijken terug op een zeer geslaagde dag, er was veel te zien en te doen. Zo konden de ouders en kinderen o.a. broodjes bakken boven het kampvuur. Lekker springen en klauteren op het springkussen en was er een klimpaal van wel zes meter hoog! Dit allemaal onder begeleiding van de aanwezige enthousiaste vrijwilligers.

Een speciaal moment was de officiële opening van de (gerenoveerde) botenloods! André van Herk van Kringloopwinkel De Stille Kracht heeft een cheque overhandigd van 4000 euro!! Wat zijn we hier blij mee!
Om stil te staan bij de sponsoren en iedereen die de afgelopen tijd geholpen heeft met de verbouwing, is er een mooie plaquette gemaakt. Deze zal als blijvende herinnering op de botenloods worden bevestigd.

Vanaf aankomende vrijdag- zaterdag hebben alle speltakken (leeftijdsgroepen) weer hun reguliere opkomsten. De komende weken komen er vast nieuwe kinderen kijken, en worden dit nieuwe leden.
Alle vrijwilligers die geholpen hebben met het mogelijk maken van deze succesvolle open dag: dank je wel! Jullie zijn onmisbaar.

We zoeken nog leiding voor (diverse) leeftijdsgroepen. Mocht je interesse hebben? Kijk dan even op de website: www.scoutingdepaauw.nl voor meer informatie over welke leeftijdsgroepen wij allemaal hebben.

Voor meer informatie: secretaris@scoutingdepaauw.nl

Tags

chequeDe Stille KrachtJaarlijkse Open DagScoutingScouting de PaauwWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top