Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Repair Cafe

13 september Repair Café Wassenaar

Repair Cafe
8 september 202334 second read

Komende woensdag bent u van harte welkom bij het Repair Café Wassenaar. We helpen u graag met het repareren van spullen als kleding, klein houtwerk, een lamp, radio/cd-speler, stofzuiger, waterkoker, tuinmachine. Geef uw spullen een langer leven, “waardeer het, repareer het”, draag bij aan duurzaamheid!

U vindt ons van 13.30-16 uur in de zaal van de Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2. U kunt uw spullen afleveren tussen 13.30-14 uur en weer ophalen tussen 15.30-16 uur, of wachten aan de gezellige klantenkoffietafel in onze ruimte. Een vrijwillige bijdrage aan onze kosten (bv E5) wordt gewaardeerd.

Voor vragen kunt u terecht bij de RC coördinator Mechteld Nije, repaircafewassenaar@gmail.com. Ons volgende Café is op 11 oktober.

Tags

Duurzaam gebruikRepair CafeReparatieTweedehands spullenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top