Ga naar hoofdinhoud
Archieffoto. Fotocredit: PR

Verzin jij de nieuwe naam van het jongerencentrum?

Manon de Bruijn
9 september 20233 minute read

Het jongerenwerk is nog druk bezig met het inrichten van de ruimte voor de toekomstige locatie voor de jongereninloop. De laatste hand wordt gelegd in het aanschaffen van materialen en pimpen van de locatie. We willen de inwoners van wassenaar ook vragen of zij willen meedenken in het bedenken van een passende naam voor de locatie. Dit is in het gebouw waar voorheen de boksschool zat op de Dr. Mansveltkade.

Heb jij een te gekke, toffe naam die we de locatie kunnen geven laat het ons dan weten. Je ideeën kun je sturen naar Manon de Bruijn op het email: manon.debruijn@gro-up.nl of stuur ons een DM op Instagram pagina Jongerenwerk_wassenaar. Het jongerenwerk en de Gemeente bepalen uiteindelijk wel welke naam het gaat worden. Maar we zijn wel heel blij met de input van de inwoners. Via onze instagram en deze website zullen we jullie op de hoogte houden van de voortgang en wanneer we de deuren zullen openen voor de jongeren. Het meidenwerk is inmiddels wel al gestart. Vorige week donderdag hebben we de kickoff gehad met het meidenwerk en hebben we een mooie canvas gemaakt voor aan de muur voor in de jongerenruimte.

Vanaf september zal de dag van het meidenwerk wijzigen van de donderdag naar de maandagavond. Op de donderdagavond zullen voortaan de deuren open staan voor de inloop. De precieze data van opening en tijden worden later bekend gemaakt.

Voor het meidenwerk kunnen er nogsteeds nieuwe meiden worden aangemeld. Deelname is gratis en vindt plaats om de week. De eerst volgende bijeenkomst is op maandag 18 september van 18:45 tot 20:15 uur. Opgeven kan bij de collega’s van het jongerenwerk Simone Stap en Manon de Bruijn. Contactgegevens van Simone: 0619789178 of Manon: 0631004733 Het meidenwerk is er voor alle meiden uit Wassenaar in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar.

Heb je vragen over het meidenwerk kun je ons bellen of appen. Nieuwe meiden zijn welkom om ook een keer een avondje te komen kijken. We doen regelmatig creatieve dingen, spelletjes en af en toe een uitje. Het is een fijne manier om in contact te komen met andere leeftijdsgenoten en echte meiden dingen met elkaar te bespreken. Daarnaast zullen Simone en Manon ook af en toe onderwerpen bespreken zoals pesten, gebruik van sociale media en omgaan met sociale contacten.

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact met een van onze jongerenwerkers via de website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

Tags

ColumnIk ben er voor jouJongerenJongerencentrumJongerenwerk WassenaarNieuwe naamWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top