Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Erica Bruder

Fotoclub in Wassenaar verwelkomt graag nieuwe leden

Fotowerkgroep Silhouet
12 september 20232 minute read

Fotowerkgroep Silhouet start vanaf 20 september weer met haar clubavonden. De leden leren van elkaar, doen inspiratie op en hebben het gezellig. Zo start elk seizoen met een etentje voor leden en vrienden. Om de week zoeken de leden elkaar op woensdagavond op. Nieuwe leden zijn welkom!

Fotowerkgroep Silhouet is in 1977 in Wassenaar opgericht. De leden delen een passie voor fotograferen. Doe je mee? Verdiep bij ons je technische kennis. Of verken een ander genre van fotografie. Bij Silhouet komen wisselend thema’s aan bod zoals landschapsfotografie, portretfotografie, straatfotografie, stillevens en tabletop. Leden bepalen het programma! De clubavonden zijn doorgaans in de Kinderboerderij, maar de leden gaan er ook graag op uit om samen op locatie te fotograferen. 

Iedereen is welkom

Silhouet verwelkomt iedereen van elke leeftijd, van jong tot oud, is van harte welkom. Natuurlijk is het leuk om een mooi en nieuw fototoestel te hebben. Maar ook met een kleiner of ouder exemplaar of met een mobieltje kun je mooie en interessante foto’s maken. Het gaat verder dan techniek. Goed kijken is een heel belangrijke eigenschap voor een fotograaf.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Wil je inspiratie opdoen? Kom dan vrijblijvend naar een clubavond en maak met kennis met de leden van Silhouet. Je bent 20 september welkom in de Kinderboerderij aan de Rodenburglaan 80 vanaf 20.00 uur.Vragen? Bel voorzitter Johan Hallo op 06-53351044 of stuur ’n e-mail naar Erika Bruder (e-mailadres eebruder@xs4all.nl). 

Meer zien? Bekijk de foto’s van Silhouet en het jaarprogramma op  https://www.silhouet-wassenaar.nl

Tags

FotografieFotowerkgroep SilhouetNieuwe ledenOproepWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top