Ga naar hoofdinhoud

Vrijwilligersfestival op 1 oktober

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
12 september 20232 minute read

De Vrijwilligerscentrale Wassenaar bestaat dit jaar 40 jaar en dat vieren we met ALLE vrijwilligers in Wassenaar. Je kan je  aanmelden tot 17 september. Wat dacht je van een optreden van De Verbinders. Waarbij Joep van Deudekom en Rob Urgert (bekend van tv) een wervelende show neerzetten.

Natuurlijk met een knipoog en gebaseerd op de wetenschap met een flinke dosis humor! Wil jij liever iets doen? Ook dat kan bij een van de Funworkshops. Wat dacht je van een inspirerende workshop van de complimentenmeisjes waarbij je interactief erachter komt wat de schoonheid en noodzaak van echte waardering is. “Deze workshop is meer dan een bezoek waard!” Of gooi je het liever over een andere boeg en laat jij mensen verwonderen en verbazen doordat je een flinke dosis magie inzet. In de workshop van de Illusionist is niets wat het lijkt en met flink wat humor en interactiviteit is dit een workshop om nooit te vergeten.

Ga je liever helemaal los op de dansvloer? Ook dat kan tijdens het feest met onze Wassenaarse DJ’s in de Warenar. Het feest zal in het thema “Disco in the Jungle” staan. Dj’s Bas, Luc en Ewout en DJ Robbin van Lifetrack maken er een feest van om nooit te vergeten! Met je snel aan want de eerste FUN workshops zitten al vol! Aanmelden kan via onze website www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Vrijwilligerscentrale Wassenaar| www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

VCWVrijwilligers in het zonnetjeVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligersfestivalVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top