Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: SMOW

Silent Disco voor mantelzorgers

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
14 september 202338 second read

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar organiseert op donderdag 21 september een beweegactiviteit op muziek in het Van Heeckerenhuis van 14.00 tot 15.00. Onder begeleiding kunnen mantelzorgers deelnemen aan de Silent Disco. Er zijn geen kosten aan verbonden. Dus zorg je voor een ander? Kom en doe dan lekker mee! 

In samenwerking met een trainer sport je met een speciale koptelefoon waarin je muziek en instructie van de trainer hoort. De koptelefoon met muziek beïnvloedt de stemming zeer positief en zorgt tijdens het sporten voor minder afleiding van de omgeving.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique de Ruiter, Consulent MantelzorgSMOW, m.deruiter@smowassenaar.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10 en 14 uur op 070-511.22.26

Tags

MantelzorgersSilent DiscoSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top