Ga naar hoofdinhoud

Wassenaarse VVD: Met volle energie weer aan de slag voor Wassenaar!

14 september 20232 minute read

Traditiegetrouw heeft de Wassenaarse VVD afgelopen weekend weer het nieuwe politieke seizoen afgetrapt met onze jaarlijkse fractiedag. Dit keer vond deze plaats in restaurant de Landbouw, al sinds 1868 een Wassenaars restaurant. We kijken hierbij altijd terug, staan stil bij wat er komen gaat zodat we met de juiste focus weer aan de slag kunnen. Het gaat ons hierbij altijd om de inhoud, want resultaten tellen.

Terugblik

Het is afgelopen jaar een bewogen en enerverend jaar geweest waarin veel gebeurd is. Met hoogte- en dieptepunten, zoals dat erbij hoort in de politiek. Met elkaar hebben we hier nog eens goed op gereflecteerd en stilgestaan bij wat er goed ging en lessen geleerd waar het beter kan of moet. De inhoud is hierbij voor de Wassenaarse VVD leidend, want uiteindelijk gaat het de Wassenaarders erom wat er concreet bereikt wordt.

Vooruitkijken

Als we vooruitkijken kunnen we zeggen dat er het komende politieke seizoen veel op ons als gemeenteraad zal afkomen. Het coalitieakkoord ‘Samen voor Wassenaar’ zoals dat gesloten is door de Wassenaarse VVD, het CDA, D66, DLW en PvdA bevat veel ambitie om ons dorp goed te houden en beter te maken. Ons motto in de campagne was niet voor niets ‘Wassenaar blijft goed, wordt beter.’ Koersvast, open en betrokken zijn dan ook classificaties die wij graag gestand doen in onze rol als raads- en commissieleden.

Aan de slag!

De Wassenaarse VVD-fractie zal het college scherp blijven volgen als het gaat om werk te blijven maken van het uitvoeren van het coalitieakkoord. Uiteindelijk gaat het erom dat we concrete resultaten realiseren die bijdragen aan het oplossen van uitdagingen die er zijn. Denk hierbij aan (verkeers)veiligheid, een levendige dorpskern en ons dorp netjes onderhouden. Daar zetten wij, als doeners, graag onze schouders onder en wij zullen niet weglopen van onze verantwoordelijkheid die wij voelen voor Wassenaar. Dit doen we pragmatisch, met een liberaal kompas en altijd gefocust op de inhoud!

Processed with MOLDIV

Tags

GemeenteraadIngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top