Skip to content
Fotocredit: PR

Het aftellen is begonnen….

De 15 van Wassenaar
15 september 20233 minute read

…Nog minder dan vier weken en dan start “De 15 van Wassenaar”! Op 8 Oktober om half drie, bij Blauw Zwart vind je hét loopevenement waar je bij wil zijn! Als hardloper (of je nu voor de 15 kilometer of de helft wil gaan), als vrijwilliger om dit feestje wederom in goede banen te leiden, letterlijk en figuurlijk, maar ook als wandelaar en natuurlijk anders als supporter langs de route!!! Echt waar, in welke vorm je ook meedoet, wij zien er bijzonder naar uit om je erbij te hebben. Dus als je je nog niet hebt opgegeven, doe dat snel via www.de15vanwassenaar.nl. Daar zie je ook het lokale en nationale doel van dit jaar. Misschien gebruik je het hardloopschema van de site wel, of train je lekker mee met een van onze grote sponsoren, Aerofit? 

Prachtige route…met de leukste aanmoedigingen!

Zoals elk jaar is alleen de route al de moeite van het inschrijven waard, de eerste negen kilometer is volledig afgezet, mede dankzij de route sponsor JK van den Dool!. Je vind een handige pdf van de route op de website en…er is een interactieve, digitale route in de maak, echt prachtig om alle paden en lanen die je gaat passeren vanuit de lucht, stap voor stap te kunnen volgen. Check https://de15vanwassenaar.nl/evenement/parcours/ voor de laatste updates. 
De omgeving is echter maar een van de smaakmakers…elk initiatief tot muziek, aanmoediging of andere ondersteunende uitingen zien wij met onwijs veel plezier tegemoet. Heb je een goede versterker en altijd al dj-dromen gehad…grijp je kans, of spelen je buren en jij een gaaf muziekinstrument…nu kun je optreden! In de afgelopen acht edities geven deelnemers keer op keer aan zo te genieten van dit soort support!

Vrijwilligers gezocht!

Sinds de start van “De 15 van Wassenaar” zijn er jaar op jaar zoveel fijne dorpsgenoten die zich als vrijwilliger aanmelden, echt, zonder jullie kan dit loopfeestje niet! Voor deze negende editie zijn we nog wel op zoek naar een paar blije eien, handige handen en aardige aanpakkers. Of je nu in het start/ finishgebied iets wil betekenen, de garderobe wil helpen bemannen, een waterpost draaiende houden of ergens op de route aanwijzingen wil geven, “De 15” is blij met jouw deelname. Je geniet sowieso mee van de vibe van deze dag, en alsvrijwilliger heb je gratis toegang tot de afterparty en krijg je natuurlijk 2 consumptiebonnen en het fraaie regenjack met het “De 15” logo (en op de dag een fijne goodie bag met wat versnaperingen). 
Meld je aan via: https://de15vanwassenaar.nl/vrijwilligers/

Hardloper bij een vereniging…

Schrijf je met minimaal vier van je loopmaatjes in en kom in je clubkleding, dan trakteert de “De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar” jou en je teamgenoten na afloop op een heerlijke eiwitshake voor een spoedig herstel!

Het bestuur is begonnen met aftellen en na bovenstaande gelezen hebben kun je toch niet anders dan ervoor gaan?!?! We zien naar je uit op 8 oktober aanstaande! 

Tags

15 van WassenaarHardloopevenementHardlopenInschrijvenOproep voor vrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top