Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: SMOW

Voorlichtingsbijeenkomst Ouder met Power

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
15 september 202346 second read

55+? Kom ook naar onze voorlichtingsbijeenkomst ouder met power!

Hoe word je gezond en vitaal oud? En hoe belangrijk is bewegen daarbij? Wil je weten hoe je fysieke gezondheid is? Dan kan je je aanmelden voor een fittest onder begeleiding van een Fysiotherapeut op maandag 2 oktober, tussen 11.00 en 13.00 uur, in de Plataan. Aan de hand van de fittest en een vragenlijst geven we je, indien gewenst, een advies over hoe je je leefstijl kunt verbeteren. En welke mogelijkheden er zijn voor beweegactiviteiten in Wassenaar.

Deze activiteit hoort bij het nieuwe programma Ouder met Power dat zich richt op inwoners van Wassenaar vanaf 55 jaar. Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) organiseert deze in samenwerking met 4 fysiotherapeuten.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Remke van Rooden, sociaal werker SMOW r.vanrooden@smowassenaar.nl of op werkdagen tussen 10.00 -14.00 uur op 070-511.22.26. Graag van tevoren aanmelden. Dit kan tot en met donderdag  28 september.

Tags

Ouder met PowerSeniorenSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVoorlichtingsbijeenkomstWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top