Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

World Cleanup Day in Wassenaar: Samen voor een Schonere Buurt!

15 september 202348 second read

Aankomende zaterdag is het World Cleanup Day, een wereldwijde beweging waarbij buurtbewoners samenkomen om hun woonomgeving een stukje schoner te maken. Ook in Wassenaar dragen we ons steentje bij! De Bermbrigade, een groep enthousiaste vrijwilligers, staat klaar om de handen uit de mouwen te steken en zwerfafval in het centrum van Wassenaar op te ruimen. Maar dat is niet alles! We hebben nog veel meer in petto om deze dag extra speciaal te maken.

Dit jaar zal afvalinzamelaar Avalex aanwezig zijn met een informatiekraam in de Langstraat in Wassenaar. Inwoners kunnen hier terecht voor allerlei vragen over afvalscheiding en -recycling. Voor de jonge milieuhelden onder ons hebben we ook iets leuks bedacht. Kinderen kunnen meedoen aan het ‘afvalracespel’. Dit educatieve en leuke spel leert kinderen op een speelse manier hoe belangrijk het is om afval op de juiste manier te scheiden en op te ruimen. En natuurlijk zijn er prijzen te winnen voor degenen die de uitdaging aangaan. Hopelijk zien we je zaterdag! 

Tags

AvalexBermbrigadeCentrumGemeenteSchonere BuurtWassenaarWorld Cleanup Day
Gerelateerde artikelen
Back To Top