Ga naar hoofdinhoud
Wethouder Koetsier (midden) met een aantal van de ondernemers, medewerkers, partners en aannemers bij Strandpaviljoen Luchtig. Fotocredit: gemeente Wassenaar

Wethouders bedanken betrokkenen en medewerkers voor ‘schoonste strand’

16 september 20232 minute read

Afgelopen donderdag 14 september bedankten wethouder Wim Koetsier en wethouder Laurens van Doeveren persoonlijk alle betrokkenen die zich hebben ingezet voor het Wassenaarse strand. Het strand van Wassenaar is eind juli namelijk op de eerste plek in Zuid-Holland geëindigd tijdens de jaarlijkse ‘Schoonste Strand van Nederland’ verkiezing. 

Wethouder Ruimte, Duurzaamheid en Mobiliteit, Wim Koetsier: “Ik was heel trots op de prijs voor ons mooie familiestrand. Hierbij dan ook grote complimenten en mijn dankbaarheid voor de collega’s en andere betrokkenen van gemeente Wassenaar, die dagelijks het strand voor al onze gasten en inwoners schoon en netjes houden.”

In het zonnetje

De wethouders gaven beiden een bedankwoord aan de betrokkenen, waaronder medewerkers, aannemers, ondernemers, partners en overige personen die zich iedere dag weer inzetten om het strand schoon te houden. Hoe de samenwerking tussen deze belanghebbenden tot stand is gekomen en hoe dankbaar de wethouders zijn, werd daarbij ook genoemd. De belanghebbenden werden in het zonnetje gezet tijdens een borrel bij Strandpaviljoen Luchtig aan de Wassenaarse Slag.

“Een schoon strand is cruciaal voor onze gemeenschap. Schone stranden trekken toeristen en bezoekers aan, wat resulteert in een boost voor onze lokale bedrijven en horeca. Laten we daarom alle betrokkenen blijven ondersteunen die hard werken om ons strand schoon en aantrekkelijk te houden. Want het is niet alleen een kwestie van milieubewustzijn, maar ook van economisch welzijn,” zegt Laurens van Doeveren, wethouder Financiën, Economie en Sport.

Tags

BijeenkomstGemeenteIn het zonnetjeSchoonste StrandWassenaarWassenaarse Slag
Gerelateerde artikelen
Back To Top