Ga naar hoofdinhoud

De Wassenaarse Wijnloop 2023 (ook alcoholvrij en kinder champagne)

Winkelen in Wassenaar/Centrummanagement
18 september 20232 minute read

In navolging van een groot aantal Nederlandse steden en dorpen organiseren we op 23 september 2023, De Wassenaarse Wijnloop. Tussen 14.00 en 17.00 uur laten Wassenaarse centrum ondernemers van de ‘Wijnloopwinkels’ (0,0) wijn proeven en serveren er een klein hapje bij. Wijnlopers die mee willen doen aan De Wijnloop kopen een herkenbaar glas met opdruk op www.dewijnloop.nl Met hun eigen duurzame, herbruikbare, plastic glas lopen de deelnemers door de winkelstraat en kunnen zij verschillende (non-alcoholische) wijnen proeven in een groot aantal Wijnloopwinkels. De verkoop van de glazen is al begonnen! www.dewijnloop.nl

De winkels die meedoen, vindt u hier binnenkort. Onder het genot van een lekkere (0,0) wijn lopen de wijnlopers van winkel naar winkel in een zelf te kiezen volgorde. Tijdens De Wijnloop maken de deelnemers informeel en heel origineel kennis met onze mooie winkels en bevlogen ondernemers in Wassenaar.

Aanmelden voor De Wijnloop

Wijn proeven tijdens De Wijnloop? Op de website www.dewijnloop.nl koopt u glazen à € 17,95 per glas (+ € 1,00 reserveringskosten) die u de hele middag gebruikt. Op de site van De Wijnloop Wassenaar klikt u meteen door naar de aankoop website.

Tot en met vrijdag 22 september a.s. kunt u glazen kopen. Wees er snel bij, het aantal glazen is beperkt. Het herbruikbare glas met is het “bewijs van deelname”. De week voor aanvang van de wijnloop kunt u de bestelde glazen ophalen bij VomFASS (Langstraat 39). 

Tags

CentrumProeverijWassenaarWassenaarse Wijnloop
Gerelateerde artikelen
Back To Top