Ga naar hoofdinhoud

Ben jij een vrijwilliger?

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
19 september 202329 second read

Laatste week om je alsnog aan te melden! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het optreden van De verbinders, het feest en de workshop van de Complimentenmeisjes! Dus ben jij een vrijwilliger? Dan kan je je nu nog aanmelden. Omdat het feest is en een feestje gezelliger is als je samen bent mag je ook een introduce meenemen. Dus neem je partner of beste vriend(in) mee en vier samen met ons het 40 jarige bestaan van de VCW! Aanmelden kan tot 25 september via www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl!

Vrijwilligerscentrale Wassenaar| www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

AanmeldenVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligersfestivalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top