Ga naar hoofdinhoud
Archieffoto. Fotocredit: PR

Unieke Bazaar Messiaskerk op 7 oktober

Messiaskerk
19 september 20232 minute read

Tweedehands boeken, vazen, vintage kleding, glaswerk, servies, elektronica, sieraden en meer. U kunt het zo gek nog niet bedenken, of het is te vinden op de Bazaar in de Messiaskerk. Op 7 oktober, van 10.00-16.00 uur, bent u van harte welkom om langs de kramen te struinen op zoek naar mooie items. Naast onze rommelmarkt is er ook veel lekkers te vinden op de Bazaar, zoals oliebollen, wijn en verschillende snacks. Bent u meer van de handgemaakte items, sla dan zeker niet onze handwerkkraam over. Kortom, de Bazaar in de Messiaskerk is een compleet dagje uit!

Traditiegetrouw wordt de opbrengst van de Bazaar verdeeld over een aantal goede doelen. We hebben in het verleden al veel (Wassenaarse) instanties blij kunnen maken met een financiële bijdrage. Dit jaar is dat onder andere Stichting Namasuba Kids en de kerk zelf.

Inleverdagen

Om de kramen goed te vullen organiseren we inleverdagen. U kunt uw items inleveren bij de Messiaskerk op woensdag 4 en donderdag 5 oktober, van 18.00-20.30 uur. We accepteren alleen mooie en goed bruikbare spullen, waar we een ander weer plezier mee kunnen doen. Daarom is ons advies om uw spullen te checken voordat u ze inlevert. Klein meubilair en alles wat groter is dan dat worden niet aangenomen.

Veiling

Zeg je Bazaar Messiaskerk dan zeg je ook Veiling, want de mooiste (ingebrachte) items worden geveild. Dit jaar vindt de Bazaar Messiaskerk Veiling plaats op zaterdag 9 december. Meer informatie volgt.

Alle activiteiten vinden plaats bij de Messiaskerk (achter de Albert Heijn), Zijllaan 57 in Wassenaar. We zien uit naar uw komst!

Tags

BazaarGoede doelenLekkernijenMarktMessiaskerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top