Skip to content

Charlotte Rogge nieuwe fractievoorzitter Wassenaarse VVD

20 september 20232 minute read

De Wassenaarse VVD verwelkomt een nieuwe leider met frisse energie en ambitie. Charlotte Rogge-Schneider treedt in de voetsporen van Gerbrand Nijman als fractievoorzitter van de Wassenaarse VVD. Gerbrand zal zijn aandacht verleggen naar nieuwe
internationale werkzaamheden. Hij blijft actief als Raadslid om een bijdrage te blijven leveren aan de gemeenschap.

Charlotte Rogge. Fotocredit: PR

Sinds de zomer van 2020 heeft Gerbrand met toewijding de rol van fractievoorzitter vervuld. Hij speelde een sleutelrol als onderhandelaar bij diverse coalitievormingen. Zijn inzet en betrokkenheid waren essentieel bij het tot stand komen van het coalitieakkoord ‘Koersvast, open en betrokken’, waar Charlotte een belangrijke rol speelde als mede-onderhandelaar.

Met Charlotte Rogge aan het roer staat de Wassenaarse VVD klaar om de belangen van de Wassenaarders te behartigen en concrete doelen voor Wassenaar te verwezenlijken. Charlotte staat bekend als doener. Zo maakte zij zich in de afgelopen periode in de gemeenteraad hard voor het verbeteren van de verkeersveiligheid op onder andere Dr. Mansveltkade. Zij heeft ruime ervaring opgedaan binnen de VVD en zal het liberale geluid sterk laten horen in Wassenaar.

De Wassenaarse VVD-fractie kijkt vol vertrouwen uit naar de komende periode. De officiële overdracht van het fractievoorzitterschap vond plaats tijdens de raadsvergadering van 19 september.

De Wassenaarse VVD-fractie kijkt vol vertrouwen uit naar de komende periode. De officiële overdracht van het fractievoorzitterschap vond plaats tijdens de raadsvergadering van 19 september 2023. Charlotte kijkt er met enthousiasme naar uit om de rol als fractievoorzitter op zich te nemen. Haar rol van vice-fractievoorzitter wordt overgenomen door Matthijs Stekelenburg.

Tags

FractievoorzitterGemeenteraadIngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top