Skip to content
Fotocredit: Florence

Verpleeghuis Duinstede in Wassenaar: Een Veilige en Verzorgde Woonomgeving

Florence
22 september 20233 minute read

Verpleeghuis Duinstede, gelegen in het idyllische Wassenaar, opent haar deuren om ouderen een veilige en zorgzame leefomgeving te bieden. Met een focus op zorg en behandeling, voorziet Duinstede in de behoeften van ouderen met diverse zorgprofielen, waaronder Verzorging en Verpleging (VV). Of het nu gaat om dementiezorg of lichamelijke aandoeningen, Duinstede staat klaar om te ondersteunen.

Een Warme Thuisomgeving met Toegewijde Zorg

Met vijf toegewijde zorgafdelingen, waarvan vier specifiek gericht zijn op mensen met dementie, biedt Duinstede een warme en gastvrije omgeving waar bewoners zich vrij kunnen bewegen. Sinds juli van dit jaar kunnen bewoners zich zonder beperkingen door het gebouw en de afgesloten tuinen bewegen. Hierdoor hebben ze de vrijheid om op elk gewenst moment naar het restaurant te gaan, waar ze kunnen genieten van een kopje koffie aan de stamtafel, sociale interactie kunnen hebben met medebewoners en begeleiding kunnen krijgen van het toegewijde personeel, dat graag een praatje maakt of een spelletje speelt.

Eenpersoonskamers en Gemeenschappelijke Ruimtes

Verpleeghuis Duinstede beschikt over 87 eenpersoonskamers, elk met eigen sanitair. De zorgafdelingen bieden tevens gemeenschappelijke huiskamers waar bewoners samen kunnen eten en deelnemen aan diverse gezellige activiteiten, zowel in groepsverband als individueel.

Gunstige Locatie voor Gemak en Toegankelijkheid

De locatie van Duinstede is een bijkomend voordeel. Gelegen aan de Deijlerweg 208 in Wassenaar, kenmerkt het verpleeghuis zich door zijn lage bouw, bestaande uit slechts één verdieping, omringd door uitgestrekte tuinen. Het historische centrum van Wassenaar met zijn sfeervolle winkels en restaurants is gemakkelijk bereikbaar via een bushalte direct voor de deur. Bovendien is Duinstede gunstig gelegen nabij de uitvalswegen, zoals de A44, die toegang bieden tot andere delen van de regio. Gratis parkeergelegenheid is ruim voorhanden.

Meer Informatie en Zorgbemiddeling

Florence Zorgbemiddeling staat klaar om geïnteresseerden te voorzien van meer informatie over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Zij kunnen tevens assisteren bij het verkennen van verschillende zorgmogelijkheden binnen de organisatie en vragen beantwoorden over zaken als wachtlijsten en aanmeldingsprocedures. Florence Zorgbemiddeling is bereikbaar via 070 – 41 31 000 op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur, en via e-mail op bemiddeling@florence.nl.

Over Florence: Toewijding aan Gezondheid en Zorg

Florence, met haar 3.000 medewerkers en ruim 1.000 vrijwilligers, heeft zich gewijd aan Gezondheid en Zorg. Ze biedt ondersteuning aan inwoners van Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar, met diensten variërend van thuiszorg tot verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.

Verpleeghuis Duinstede in Wassenaar staat klaar om ouderen een comfortabele en zorgzame woonomgeving te bieden, waar hun welzijn en geluk centraal staan.

Tags

DuinstedeFlorenceVerpleeghuisVerzorging en verplegingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top