Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Vrijdagavond vrouwenvoetbal bij Blauw-Zwart

Blauw Zwart
22 september 202352 second read

Sinds dit seizoen zijn er weer twee vrouwenteams bij Blauw-Zwart. Dit jaar spelen ze voor het eerst op vrijdagavond. Er is een vrouwen 18+ team en een vrouwen 30+ team.
De vrouwen zijn onder leiding van Arno van der Kooij al een aantal weken aan het trainen en aanstaande vrijdag gaan ze hun eerste wedstrijden spelen. Dit gebeurt in toernooivorm. De vrouwen spelen op één avond drie of vier wedstrijdjes van twintig minuten.

De vrouwen 18+ spelen vrijdag 22 september op onze eigen Schulpwei en zullen het opnemen tegen SEP, RKAVV, RCL en Vredenburch. Om 20:00 uur trappen zij af en om 22:00 uur spelen zij de laatste wedstrijd. Natuurlijk hopen wij dat er veel supporters onze vrouwen komen aanmoedigen!
De vrouwen 30+ spelen vrijdag a.s. bij HPSV en spelen naast deze club ook tegen Die Haghe en DUNO. Op vrijdag 3 november spelen zij op Blauw-Zwart en ook dan zal er om 20:00 uur afgetrapt worden.

We wensen de vrouwen veel succes en vooral veel plezier! En we hopen veel belangstellenden 22 september (vanavond, red.) en 3 november op ons complex te mogen verwelkomen!

Tags

Blauw ZwartDamesvoetbalVoetbalVrouwenvoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top