Skip to content
Fotocredit: 15 van Wassenaar

Vriendjes van vroeger veroveren De 15

Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar
24 september 20232 minute read

De inschrijvingen voor De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar lopen behoorlijk door. Honderden hardlopers en wandelaars uit het dorp en de regio hebben zich al ingeschreven.

Veel deelnemers van verder weg hebben stiekem toch Wassenaarse wortels. Dit zijn de zogenaamde “vriendjes van vroeger” die De 15 aangrijpen om hun middelbare school dorp weer een keer te bezoeken, bij hun ouders langs te gaan, een sportieve prestatie neer te zetten en met elkaar op de afterparty bij te praten. Voorzitter Bernard Menken is enerzijds niet, maar anderzijds wél verbaasd: “Mijn zoon en dochter doen al jarenlang mee met hun zogenaamde vvv’tjes. Altijd mooi om te zien dat het groepje twintigers een dagje terugkomt op het ouderlijk honk.” Maar hij werd verrast door het grote aantal vvv’tjes. “Het blijkt namelijk dat mijn kinderen niet de enige zijn met vvv’tjes. Heel veel andere uitgevlogen Wassenaarders hebben óók vvv’tjes. Dat zijn er bij elkaar duizenden!”

De conclusie dat al die vvv’tjes graag meedoen, geeft De 15 een bijzondere rol in het Wassenaarse. Lekker hardlopen met vriendjes, je ouders als vrijwilliger langs de route en met z’n allen genieten van de DJ en GRIND op de afterparty. “We willen ieder jaar een beetje groeien. Met nog meer vvv’tjes blijft het een Wassenaars feestje ” besluit Bernard.

Tags

Bayer Vastgoed 15 van WassenaarHardlopenWandelenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top