Skip to content
Fotocredit: Jessica de Jong

Wijnloop in Wassenaar: ‘Superleuke winkels in Wassenaar’ (met video)

24 september 202327 second read

In navolging van een groot aantal Nederlandse steden en dorpen organiseerde Centrummanagement Wassenaar gistermiddag De Wassenaarse Wijnloop. Tussen 14.00 en 17.00 uur lieten Wassenaarse centrum ondernemers van de ‘Wijnloopwinkels’ (0,0) wijn proeven en serveerden er een klein hapje bij. Wethouder Van Doeveren opende de Wijnloop.

Met hun eigen duurzame, herbruikbare, plastic glas liepen de deelnemers door de winkelstraat en konden zij verschillende (non-alcoholische) wijnen proeven in een groot aantal Wijnloopwinkels. Lily Armstrong was er bij namens Wassenaarders.nl en maakte een reportage.

Videocredit: Lily Armstrong

Tags

centrum WassenaarProeven en winkelenWassenaarWassenaarse WijnloopWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top