Skip to content
Fotocredit: YMCA Wassenaar

Herfstcreativiteit en monumentenuitdaging bij het YMCA-clubhuis

YMCA Wassenaar
25 september 202347 second read

Na een mooie nazomer heeft dan eindelijk de herfst zijn intrede gedaan. Het is nu een prachtige tijd om binnen de muren van het bijzondere YMCA-clubhuis samen met alle kinderen mooie herfstwerkstukjes te maken. Tijdens de clubavonden zijn de meest prachtige herfstkransen gemaakt. Een strokrans, omwikkeld met mooi donkergroen lint, dient als basis. Vervolgens wordt de krans versierd met herfstmateriaal, zoals bladeren, dennenappels, eikels, pompoentjes en stro. De kinderen hebben echte kunstwerken gecreëerd.

Binnenkort staat de YMCA voor een grote uitdaging. Zij bezit een schitterend monumentaal pand dat echter veel onderhoud vergt. Bij inspectie door Monumentenwacht is gebleken dat het voordakvlak gerenoveerd moet worden. Alle panlatten en tengels moeten worden vernieuwd. Daarnaast moet de aansluiting van het dak met de topgevels met muurlood worden verbeterd. Bovendien moeten er vele kleine reparaties worden uitgevoerd.

Op deze manier wil YMCA Wassenaar een mooi en veilig pand behouden voor de kinderen. Ze zullen u op de hoogte houden van de voortgang.

Tags

HerfstcreativiteitMonumentenuitdagingWassenaarYMCA Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top